search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

Vouwgordijnen op maat kopen

HEWO Vouwgordijnen zijn van de hoogste kwaliteit en worden met de grootste zorg in onze fabriek te Weert gemaakt. Ze zijn volledig op maat en kunnen eenvoudig worden gemonteerd. Wij zijn producent en bedenker van diverse vouwgordijn systemen zoals ons Top down bottom up vouwgordijn. Het kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven of midden in de raampartij gepositioneerd worden.  Dit was in 2004 onze uitvinding. Dit systeem heeft wereldwijd navolging gevonden.  Speel met licht en ruimte voor je raam. Kies bijvoorbeeld voor privacy en tevens doorkijk. Regel zonlicht en privé in één keer. Al onze vouwgordijnen zijn wasbaar en hebben een hoge kleurechtheid. Koop bij ons je vouwgordijn voordelig en geniet van vele jaren woonplezier. Stel het op maat samen in één van onze webwinkels. Het wordt gratis bezorgd en je monteert het in een handomdraai. Hebben we je interesse gewekt? Kijk dan in onze webwinkels:

Onze webwinkels met vouwgordijnen

Logo van raamdecoratieshop.nl Logo van raamdecoratieshop.be

Standaard kettingbediening

Dit vouwgordijn bedien je comfortabel met een ketting. De ketting kun je naar keuze links of rechts laten plaatsen. De bovenzijde is met klittenband aan de bovenbak bevestigd. We kunnen afhankelijk van de stof dit gordijn tot grote breedte voor je maken.

Vouwgordijn standaard kettingbediening stof Dex

Vouwgordijn Top down – Bottom up

Ons populairste vouwgordijn is het Top-Down-Bottom up systeem. Je kunt niet alleen de onderzijde maar ook de bovenzijde van het vouwgordijn bedienen. Dat zorgt ervoor dat je nóg meer met licht en inkijk kunt spelen. Je bent in staat het vouwgordijn op elke plek voor het raam te hangen en ook zó dat je optimaal licht binnenkrijgt maar net geen inkijk hebt.

HEWO Vouwgordijn Top down- Bottom up

Zoek je een strakkere Top down Bottom up oplossing? Bekijk dan onze laatste nieuwe uitvinding: De Raamdivider. Speel met ruimte, vorm en kleur.

Vouwgordijn Silverblind met baleinen vóór

Ons modern vouwgordijn model door ons ontwikkeld in 2006 is het Hewo Silverblind systeem waarbij ronde metalen baleinen aan de binnenzijde zichtbaar zijn. Het vouwgordijn wordt met een metalen ketting bediend. De onderlat 40 x 10 mm en metalen baleinen kunnen gekozen worden in Wit RAL 9003, Mat Aluminium en Chroom voor een strakkere uitstraling. Dit is echt een vouwgordijn design voor een eigentijds interieur waar veel RVS gebruikt wordt of als het vouwgordijn een strakke uitstraling moet hebben.

Door het gewicht van de baleinen en onderlat hangt het strakker. Het grote voordeel van ons trendy vouwgordijnen systeem is dat het toch wasbaar is. De baleinen zijn eenvoudig afneembaar zodat het vouwgordijn makkelijk te wassen is.

Silverblind vouwgordijn met metalen baleinen vóór.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een vouwgordijn?

Heel belangrijk bij vouwgordijnen op maat is de keuze van de stof. Deze kan het best een krimpvrije polyester stof zijn. Onze eigen HEWO vouwgordijn op maat systemen onderscheiden zich in strakker maatwerk dat een stuk aantrekkelijker geprijsd is en bovendien gemakkelijk en snel te bedienen. Sommige stoffen kunnen als vouw gordijn door ons tot een breedte van 3 meter in koordbediening en vier meter in kettingbediening naadloos worden vervaardigd.

Het systeem is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Daarom werken we bij Standaard en Silverblind vouwgordijnen altijd met kettingbediening. Dat bedient comfortabel en het gordijn hangt altijd recht.

Wij staan als raamdecoratie specialist garant voor perfect vakwerk. Onze eigen vouwgordijnen systemen die we groot inkopen en zelf assembleren  zorgen voor degelijkheid en een lage prijs voor je vouwgordijn. De merkstoffen die we gebruiken zorgen ervoor dat je vouwgordijnen ook na jaren  nog mooi hangen en eenvoudig te reinigen zijn.

De beste vouwgordijnen op maat gemaakt zijn in onze raamdecoratieshop online te bestellen. Het opmeten en monteren is erg eenvoudig maar dit neemt niet weg dat wij je zo goed als mogelijk ter zijde staan als er toch vragen zijn.  In onze webwinkel vind je ook een meetinstructie pagina voor het opmeten van een vouwgordijn. Als extra service is er de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. De bestelling wordt gratis bezorgd.

Assortiment en kleuren

In onze webwinkel hebben we een ruim aanbod vouwgordijnstoffen welke aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Zo zijn er klanten waar de gordijnen al ruim 25 jaar voor het raam hangen. Dat doet ons goed want het vertelt iets over onze keuze van de materialen van HEWO vouwgordijnen. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal kleuren en stofstructuren. Zo vind je in onze webwinkel altijd wel de stof die bij jou past. Wat denk je van mooie antraciet vouwgordijnen in linnen structuur bijvoorbeeld?

Welke doorzichtigheid kies ik?

Je kunt bij ons kiezen voor transparante of semitransparante vouwgordijnen. Momenteel is Zwart, grijs, taupe en wit erg populair. Witte vouwgordijnen zorgen altijd voor een natuurlijke lichtreflectie en veranderen de kleurtoon in huis niet. Dat kan belangrijk zijn. Wit neemt ook nagenoeg géén warmte op. Zwarte vouwgordijnen absorberen méér licht en nemen ook méér warmte op. Bij een groot raam op het zuiden kan de temperatuur binnen daarom oplopen als de zon op het vouwgordijn schijnt. Een neutrale kleur zoals licht grijs of licht taupe nemen dan weer minder warmte op.

De dichtheid van de stof bepaalt de doorkijk. De transparante stoffen zijn allemaal verschillend doorzichtig. Je vindt dan ook gemakkelijk de transparantie van jouw keuze. Semitransparante vouwgordijnen hebben weinig tot geen doorkijk. Ze zijn dichter geweven en houden méér zon en licht tegen. Lichte kleuren zijn ook hier lichter en ruimtelijk. Donkere kleuren houden méér licht buiten.

Uit eigen Nederlandse fabriek

Alle HEWO vouwgordijnen worden in onze fabriek te Weert vervaardigd en hoeven dus niet vanuit Azië ingevlogen te worden. Jouw investering in ons product zorgt dus ook voor extra werkgelegenheid in Nederland en een lagere ecologische footprint. Omdat we het productieproces in eigen hand hebben kunnen we alle facetten controleren en tot het beste kwaliteit vouwgordijn voor jou komen.

Vouwgordijn standaard kettingbediening stof Dex

De voordelen bij het kopen van onze vouwgordijnen

Waarom zou je een vouwgordijn van HEWO kopen. We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

 • Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
 • Uitgebreide kleur keuze.
 • Gemaakt in Nederland met 35 jaar ervaring.
 • Groot assortiment stoffen (krimpvrij polyester)
 • Machine wasbaar op 30 graden
 • Grote kleur echtheid.
 • Degelijke optrek systemen
 • Gratis kleurstalen service.
 • Altijd naar wens op maat gemaakt
 • Verschillende modellen
 • Gratis advies op afstand van binnenhuis adviseurs
 • Snel geleverd
 • Vijf jaar garantie
 • Eenvoudige montage

Levering gratis

Wij verzenden kant en klaar gemaakte vouwgordijnen op maat door heel Nederland en België compleet geassembleerd en gemakkelijk te plaatsen. Ook het plaatsen van een vouwgordijn op kunststof of aluminium ramen kan met speciale klemsteunen zonder boren of schroeven. Het opmeten van vouw gordijnen is eenvoudig. Bezoek hiervoor de pagina vouwgordijnen opmeten op een van onze webshops.