search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

Sfeer creeër je zo

Hewo Raamdecoratie

Raamdecoratie op maat

Stel het zelf samen!

Hewo®, het merk voor eigentijdse raamdecoratie op maat is gevestigd in Weert. Met méér dan 35 jaar ervaring in de fabricage van raambekleding, staat Hewo als fabrikant voor duurzaam, kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Onze raamdecoraties uit eigen Nederlandse fabriek worden geleverd via meerdere eigen webwinkels. Sinds de oprichting in 1983 is het bedrijf succesvol uitgegroeid tot een toonaangevend merk in raambekleding. Raamdecoratie dient naast decoratief ook functioneel te zijn. Naast een mooie kleur of patroon wil je ook de lichtinval goed kunnen regelen.

Bekijk onze producten op de webshop

Raamdecoratie voor elke ruimte in huis

Bij Hewo vindt je online alle soorten raamdecoratie om de zon buiten te houden, voor je privacy of warmte en kou buiten te houden. Raambekleding kan daarnaast je kamer opfleuren en aansluiten bij je inrichting. In een woonkamer houdt je graag felle zonnestralen buiten en in de badkamer is privacy belangrijk. Voor elk vertrek bieden we een oplossing. Van houten jaloezieën tot plissé gordijnen. Er is altijd wel een soort raamdecoratie dat bij je past.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit plissé gordijnen, duo rolgordijnen en rolgordijnen, maar ook paneelgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën, shades en system flow raamdividers. In tegenstelling tot veel andere bedrijven zijn wij geen wederverkoper van raam bekleding, maar fabrikant van ons eigen merk ‘Hewo®’ raamdecoratie met directe verkoop aan consumenten. In onze fabriek worden de raamdecoraties door ervaren medewerkers op maat gemaakt en op kwaliteit gecontroleerd.

Stel je raamdecoratie zelf samen

Of je nu kiest voor hout, stof, zwart, grijs, wit of groen, een mooie linnen structuur, elektrisch, een luxe cassette of rand; de keuzemogelijkheden zijn reuze. Stel je raambekleding zelf samen en voorzie deze van de opties en uitstraling die jij prettig of mooi vindt.

Voordelig op maat

Meestal is maatwerk erg duur. Omdat we zelf fabrikant zijn zonder tussenkanalen, kunnen we maatwerk raamdecoratie erg voordelig aanbieden. We leveren het meest uitgebreide assortiment in raambekleding op maat in Nederland. Zoek je iets nieuws voor je raam maar vindt je de juist maat of uitvoering niet. Bij HEWO vindt je voor elke soort raam de juiste oplossing. Alle raamdecoraties worden geheel voor je op maat gemaakt zoals je het op onze sites hebt samengesteld. Je bent zo verzekerd van de best passende oplossing in je inrichting. Het maakt hierbij niet uit of je kiest voor rolgordijnen, een duo rolgordijn, houten jaloezieën, plissé gordijnen, een paneelgordijn, vouwgordijnen of raamdividers, een vast raam of een draai-kiep raam. Ook kun je bij ons kiezen voor elektrische uitvoeringen zodat je raamdecoratie smart home wordt. De raamdivider zoals besproken in het TV programma Lifestyle Experience (RTL4) en Shopping en Lifestyle (SBS6) is door ons ontwikkeld en gepatenteerd. Wanneer je raamdecoratie bij ons koopt ben je verzekerd van A kwaliteit  tegen een prijs tot ver onder de winkelprijs. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze raamdecoraties en ontwikkeling in eigen huis. Dit maak dat Hewo zich onderscheidt van de concurrent zowel in vormgeving als kwaliteit.

Raambekleding inspiratie en voorbeelden

Blader eens rustig door onze site, doe inspiratie op en ontdek wat wij op het gebied van raambekleding voor je kunnen betekenen. Wellicht dat we onze goede naam ook bij jou waar mogen maken.

Gratis kleurstalen service en ondersteuning op afstand.

Raamdecoratie online bestellen doe je niet zo maar. We ondersteunen je met onze gratis kleurstalen service en ondersteunen je op afstand met al je vragen. Onze binnenhuis adviseurs hebben heel veel ervaring in het inrichten van huizen en ondersteunen je graag met het maken van je keuze, maar ook met vragen over inmeten en monteren zodat je hiervoor niets extra hoeft te betalen. Voor het maken van de juiste keuze zoals het inrichten van je woonkamer, kun je gebruik maken van onze gratis kleurstalen service of ondersteuning door onze adviseurs. Niets is fijner dan de stof of het materiaal thuis zien en voelen. Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom (op afspraak) geeft je een juiste indruk van de topkwaliteit van onze raamdecoratie producten.

Showroom bezoeken

Je bent nog niet overtuigd? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Weert om de producten uit onze webwinkel te bekijken. Je kunt dan zelf ervaren wat Hewo kwaliteit is, raamdecoratie voorbeelden zien, en je laten adviseren door een van onze ervaren binnenhuis adviseurs. Bekijk de actuele levertijden op onze webshop.

Gratis aan huis geleverd

Raamdecoratie van HEWO wordt kant en klaar op maat gratis bij u thuis bezorgd. Omdat je (desgewenst met onze deskundige ondersteuning en instructies) zelf opmeet en monteert,bespaar je veel is en is montage erg eenvoudig. Voor een aantal producten bieden we ook meet garantie aan. Je leest dit bij het product.