Bestel hier online vouw gordijnen  op maat gemaakt 

Vouwgordijnen op Maat   Vouwgordijnen  optrekgordijnen   Ontdek ons prettig  geprijsd  vouwgordijn maatwerk programma  dat uitblinkt in strak en  perfekte confectie .   Vouw gordijnen in merk stoffen van   Ado   Kobe , enz       Onze vouwgordijnen  zijn krimpvrij en wasbaar ,  Vouwgordijn stoffen van transparant to verduisterend .    Een eenvoudig maar uiterst funktioneel optreksysteem zorgt voor jaren onbezorgd genieten van uw vouwgordijnen  +++++  


 Even voorstellen   Werkwijze    Binnenzonwering    Vouwgordijnen Paneelgordijnen    RaamdividerSitemap Vouwgordijnen opmeten
 

Onze Vouwgordijn         primeurs: 

vouwgordijn onze dual vouwgordijnen (2004)

1 x klikken = foto vergroten     2 x klikken = foto sluiten

Ons dual vouwgordijn vanuit de onderste positie dual vouwgordijn geplaatst in  middenpositie

binnenaanzicht dual vouw gordijn systeem onder gepositioneerd dual vouwgordijn van boven af hangend  

 

Ons dual  day and night vouwgordijn (2006)

1 x klikken = foto vergroten     2 x klikken = foto sluiten

 Onze day and night vouwgordijnen . vouwgordijn day and night

In de linker hoek ziet U het doorzichtige deel en rechts het gesloten deel  

Kies zelf:doorzichtig  en veel licht overdag of dicht in de avond of tegen de zon.

                             Ons Silverblind vouwgordijn (2007)

1 x klikken = foto vergroten     2 x klikken = foto sluiten

Vouw gordijnen met brede metalen  onderlat. en blank metalen ronde baleinen

   Met 2,5 cm korte onderlat.  Ook mooi op de badkamer. close up van silverlblindsysteem

                  

Welkom op onze site met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Vouwgordijnen  zijn anno 2012  als raamdecoratie nog steeds erg populair.  Onze vouwgordijn op maat systemen die graag gekopieerd worden door A merken  zoals ons dual vouw gordijn systeem dat zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven of middenin de raampartij gepositioneerd kan worden was in 2004 een primeur. Dit systeem heeft wereldwijd navolging gevonden.  Speel met licht en ruimte voor je raam. Kies voor pricacy en doorkijk.

In 2005  hebben we het dual day and night vouwgordijn systeem ontworpen waarbij U kunt kiezen voor transparant overdag en dicht s'avonds zodat U géén overgordijnen meer nodig heeft als dat nodig is.   Regel zonlicht en privé in één.

Zie foto's links midden. 

  Ons nieuwste  vouwgordijnen  model uit 2006 is het Hewo silverblind systeem waarbij ronde metalen baleinen aan de binnenzijde zichtbaar zijn en het vouwgordijn met een metalen ketting bediend wordt..De onderlat  40 x 10 mm en metalen baleinen kunnen gekozen worden in Wit RAL 9003, Mat Aluminium en Chroom  voor een strakkere uitstraling.  Dit is echt  vouw gordijnen design voor het eigentijdse interieur waar veel RVS gebruikt wordt of als het vouwgordijn een strakke uitstraling moet hebben.

Door het gewicht van de baleinen en onderlat hangt het strakker af.. Het grote voordeel van ons trendy vouwgordijnen  systeem is dat het toch wasbaar is. 

De baleinen zijn eenvoudig afneembaar zodat het vouw gordijn toch eenvoudig te wassen is. Zie foto's linksonder. 

 

Ons allernieuwste gepatenteert ontwerp is de Hewo Raamdivider welke net als een vouwgordijn horizontaal hangt. Klik op de banner linksboven.

Onze laatste nieuwe uitvinding:  De Raamdivider. Speel met ruimte, vorm en kleur.

 Heel belangrijk bij vouwgordijnen op maat  is de keuze van de stof. Deze kan het best een krimpvrije polyester stof zijn. Onze eigen  Hewo vouwgordijn op maat systemen onderscheiden zich in strakker maatwerk dat een stuk aantrekkelijker geprijsd  is en bovendien gemakkelijk en snel te bedienen. Sommige stoffen kunnen als vouw gordijn door ons  tot een breedte van 4,50 mtr  in koordbediening en vijf meter in kettingbediening naadloos worden vervaardigd. Wij staan garant voor perfekt vakwerk. Onze eigen raamdecoratie vouwgordijnen  systemen die we groot inkopen en zelf assembleren  zorgen voor degelijkheid en een lage prijs voor uw vouwgordijn. De merkstoffen die we gebruiken zorgen ervoor dat uw vouwgordijnen ook na jaren  nog mooi hangen en eenvoudig te reinigen zijn.

De beste prijs van vouwgordijnen op maat gemaakt  die U in onze raamdecoratie shop online kunt bestellen zijn op basis van zelf meten en zelf monteren. Dit is erg eenvoudig maar neemt niet weg dat wij u zo breed mogelijk ter zijde staan als er vragen zijn.  In onze vouwgordijnshop vindt u ook een hulp pagina voor het opmeten van een vouwgordijn. Als extra service kunt u via de site gratis een knipstaal aanvragen.  Uw bestelling wordt gratis bezorgd.

 Wij verzenden kant en klaar gemaakte vouwgordijnen op maat door heel Nederland en Belgie compleet geassembleerd en gemakkelijk te plaatsen. Ook het plaatsen van een vouwgordijn op kunststof of aluminium ramen kan met speciale klemsteunen zonder boren of schroeven. Het opmeten van vouw gordijnen is eenvoudig. Bezoek hiervoor onze pagina vouwgordijnen meten

In een erker kunt u ook vouwgordijnen plaatsen.  Zie dit jaren 30 huis.

Een mooie erker in Someren Eind.Batist de laine

silverblind in een moderne keuken. Een stijlvolle kombinatie.

Een huis in Weert  Silverlbind (stof capricorn)  

 

 

Zie ook onze leveringsvoorwaarden van het CBW.

Meer over onze werkwijze vindt U onder de knop profiel-werkwijze

                 

Vouwgordijnen online bestellen en gratis bezorgd.

In onze raamdecoratieshop kunt U online een groot aantal  vouwgordijnen op maat bekijken en desgewenst bestellen tegen de beste prijs. Vraag gratis knipstaal aan. Klik hier 

transparante vouwgordijnen hebben een mooie lichtbreking

 

vouwgordijnstoffen semi tot ondoorzichtig. Kwaliteit van ADO

Ronde erkers hebben altijd iets aparts en vouw gordijnen sieren deze dan ook.

Vouw gordijnen San Jose met mooie zwart-grijze strepen.

Nieuw Rolgordijnen online

stof mexico als dual uitvoering in een modern raam.

Stof mexico in dual uitvoering schuin raam.

 

kobe batist  vouw gordijn met baleinen, gecombineerd met een inbetween gordijn 

Kobe Batist met inbetween gordijn

 

  Even voorstellen   Werkwijze    Binnenzonwering    Vouwgordijnen Paneelgordijnen Sitemap 

     Vouwgordijnen Wasvoorschrift  klik hier                              Terug naar beginpagina http://www.hewo.nl


vouwgordijnen op maat