Bewatering irrigatie  systeem  in vakantie  kas en  potplanten   kamerplant bloembak  
 

Tropf Blumat, ook tijdens vakantie of afwezigheid het slimme bewateringssysteem voor kamerplanten kuipplanten bloembakken en dakterras.

Automatisch water geven in de vakatieperiode aan uw kamerplant(en), kuipplant(en), bloembak(ken), dakterras maar ook in uw kas. Nu is er een betaalbaar systeem.  In onze webshop onder de knop Bestellen vindt U een overzicht van alle blumat artikelen. Het Blumat systeem bespaart U veel tijd, water en de planten groeien en bloeien beter doordat  het blumat systeem meet en precies de juiste hoeveelheid water geeft. De plant neemt zelf wat ze nodig heeft.Tropf blumat is gemakkelijk in te passen in uw tuin  of  terras ontwerp. Lees meer onder de knop produkten.


Hewo V.O.F.
Boshoverweg 35A
6002 Al Weert
Tel: 0495-541011
email: info@blumat.nl

 

 

   
Met tropf tropf blumat water geven aan oleander brugmansia datura kuipplanten verzorgen en irrigatiesystemen vakantie 
Enkele planten aangesloten op het blumat systeem

 

Tropf Blumat, automatisch water geven aan al uw kuipplanten of kamerplanten+++ ideale plantverzorging tijdens vakantie+++spaart water en veel tijd die U met gieten kwijt bent++++ altijd de juiste hoeveelheid water geven op de juiste  temperatuur+++ betere groei en bloeiprestaties++++ minder plant uitval+++ Ideaal voor o.a. fuchsia's, datura, de waterverslindende brugmansia maar ook voor oleander  geraniums abutilon citrus of palm en banaan,  kuipplanten als hibiscus agapanthus aristolochia en gevoelige planten als passiflora++++  Ideaal voor uw dakterras, bloembakken op moeilijk bereikbare plaatsen,  kas of winteruin, het kweken en opkweken van jonge planten+++++++